Muistoissamme ruunihallakko norjanvuonohevosori Forfølger NOR (VH12-053-0112), 143cm, 28.02.2012-15.03.2015
Förre lopetettiin 20-vuotiaana vanhuuden vaivojen takia
KTK-III, KRJ-II, ERJ-III, YLA2, VVJ-III

Palkittu KRJ-II (99,5p.) 15.04.2014
Palkittu ERJ-III (92,7p.) 25.05.2014
Palkittu YLA2 (85p.) 20.06.2014
Kantakirjattu III-palkinnolla (69p.) 31.10.2014
Palkittu VVJ-III (88,8p.) 30.11.2014


i. Sebastian NOR evm
nvh, rnhkko, 145cm
ii. Sigvard NOR evm
nvh, hhkko, 142cm
iii. Torkel NOR evm
nvh, rnhkko, 146cm
iie. Leonora v. Fritid evm
nvh, hhkko, 143cm
ie. Magnhild NOR evm
nvh, rnhkko, 141cm
iei. Yngvar NOR evm
nvh, rnhkko, 145cm
iee. Britta NOR evm
nvh, rnhkko, 138cm
e. Lissi Aurora evm
nvh, hhkko, 141cm
ei. Prins Tonny evm
nvh, hhkko, 142cm
eii. Prins Håkan evm
nvh, hhkko, 142cm
eie. Jette-Lulu evm
nvh, rnhkko, 139cm
ee. Gretha NOR evm
nvh, rnhkko, 140cm
eei. Jon NOR evm
nvh, rnhkko, 140cm
eee. Carola NOR evm
nvh, rnhkko, 139cm

i. Sebastian NOR on komea hallakko valjakkohevonen, joka on onnistunut haalimaan myös Ch ja Mva tittelit. Sen jälkeläisille se on periyttänyt tottelevaisuuden ajaessa ja erityisen tarkkaavaisuuden. Sebastian NOR on tähän mennessä astunyt yhteensä 30 tammaa ja valtaosa varsoista on oreja.
ii. Sigvard NOR oli erittäin orimainen tapaus. Se kilpaili erityisesti valjakkoa mutta se nähtiin myös muutamissa näyttelyissä ja koulukilpailuissa. Valjakossa se menestyi huomattavan hyvin, ja sen menestys teki siitä suositun jalostusorin. Sigvard menehtyi 30 vuoden iässä, astuttuaan n. 20 tammaa.
iii. Torkel NOR oli kaikkea sitä mitä valjakkohevoselta kaivataan. Komea, tottelevainen, osaava, tarkka ja tarvittaessa nopea. Se selviytyi hienosti vaikeistakin tasoista, ja voitti Pohjoismaiden Mestaruuden kerran. Luonteeltaan se oli ihmisystävällinen ja se tuli toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa, oli se sitten aloittelija tai ammattilainen.
iie. Leonora v. Fritid oli mukava yleishevonen, eritoten kouluratsu mutta myös valjakkokisoissa käynyt. Mukava käyttöpolle mutta myös näyttelyissä menestynyt. Erittäin tottelevainen ja nöyrä, minkä takia sen kanssa oli ilo työskennellä. Se periytti hyvää luonnettaan jälkeläisilleen ja tämän tamman jälkeläiset olivatkin erittäin haluttuja.
ie. Magnhild NOR oli valjakkopainoitteinen ja erittäin kuuluisa tamma. Se loisti erityisen hyvin koulukokeissa ja voitti Norjan mestaruuden kahdesti uransa aikana. Kun se vetäytyi kilpakentiltä sen varsat suorastaan vietiin käsistä. Siitä huolimatta tamma kuoli jo 18 vuotiaana ähkyyn ja jätti jälkeensä vain kolme varsaa, joista kaikki olivat oreja.
iei. Yngvar NOR on elegantti ja klassinen norjanvuonohevonen, hyvän rakenteensa ansiosta se saikin muotovalio- ja champpion-tittelit. Käyttöhevosena ei niinkään mahtava vaan saattoi vikuroida milloin mistäkin. Tämän takia oria ei kilpakentillä olla nähty, periyttäjänä ori on toiminut hyvin, on periyttänyt erityisesti hyvää rakennetta. Oikealla tammalla varsasta tuli lähes täydellinen paketti.
iee. Britta NOR oli perusponi, vaikkakin näytti aika hyvää tottelevaisuutta valjakkokilpailuissa, se periytti kaikille 5 jälkeläiselleen hyvää luonnetta. Luonteeltaan tamma oli hieman laiskanpuoleinen, mutta kunhan sai sen motivaation kohdilleen niin sen kanssa sai tehtyä kunnon jälkeä kilpakentillä. Tästä huolimatta menestys kilpakentillä ei ollut sitä mitä oltaisiin toivottu, tamma siirrettiin kokonaan siitospuolelle tämän takia jo 13-vuotiaana.

e. Lissi Aurora oli näyttelykentilläkin menestynyt tamma, joka kuitenkin pääosin kilpaili kouluratsastuksessa. Se on mm. muotovalio ja se tuli 3. sijalle Norjan kansallisissa koulukilpailuissa. Lissi Auroralla on yhteensä 10 jälkeläistä joista 6 on oreja ja 4 tammoja. Luonteeltaan se oli helppo käsiteltävä ja erittäin miellyttämishaluinen.
ei. Prins Tonny oli näyttelypainoitteinen erittäin upea ja tottelevainen hevonen. Se oli suosittu siitosori omana aikanaan ja astui yli 40 tammaa kotimaassaan Norjassa. Sen varsoista luotettavien lähteiden mukaan hiukan yli puolet on tammoja. Ori toimi lähinnä jalostuspuolella, mutta parissa kisoissa sekin nähtiin.
eii. Prins Håkan olikin aika loistava ori. Todella näyttävä näyttelypainoitteinen ori oli erittäin haluttu siitoshevonen, sillä se periytti jälkeläisilleen useimmiten loistavan rakenteen. Ei toki orin luonteessakaan ollut moittimista, mikä teki orin käsittelystä helppoa. Se toimi harrasteratsuna ja monet ovatkin aloitelleet ratsastusuraansa tämän orin kanssa.
eie. Jette Lulu oli puhdas vuonohevonen, mutta silti loistava hyppääjä. Se kohahdutti kansaa hyppäämällä helposti 100cm muista rotunsa edustajista poiketen. Tamma ei ollut kovinkaan kaunis mutta sitäkin taitavampi, ja sai yhteensä 10 jälkeläistä. Luonteeltaan Lulu oli yhteistyöhaluinen ja yritti aina parhaansa, minkä ansiosta sen kanssa yllettiin hyviin saavutuksiin.
ee. Gretha NOR oli kouluratsu, joka näytti kyntensä useastikkin ja kilpaili Norjan Eliittiä vastaan. Se oli kuitenkin erittäin vaikealuonteinen hevonen, eikä sitä siksi astutettu kuin kahdesti. Molemmat varsat olivat tammoja.
eei. Jon NOR oli myöskin harrasteratsu, vaikkakin toimi myös siitoskäytössä ja kiersi näyttelykehiä. Se ruunattiin heti 4 vuotiaana vaikean luonteensa takia, joten se ehti saada vain 6 jälkeläistä. Ruunana se sitten ylsi parempiin suorituksiin kun sen keskittymiskyky parani ja sen kanssa oli helpompi tehdä yhteistyötä.
eee. Carola NOR oli erittäin kaunis ja hellyyttävä tamma. Se kilpaili kouluratsastusta rennosti, mutta pääosin toimi opetusratsuna ja monitoimihevosena. Näyttelyissä tammaa ei nähty, sen rakenne ei ollut parhaasta päästä. Huonon rakenteen kuitenkin korvasi hieno luonne ja yhteistyöhalukkuus.

© Pöpi

Jälkeläiset

Synt - skp/nimi - emä - omistaja
07.02.13 - t. GL Fornem - Blenda - Breawa
14.04.13 - t. Trendheart - Flovering Nenelio - Miara
27.09.13 - t. Gjørgina Humber - Gråmøy Smilla - Humber Stable
10.11.13 - o. Frisk Rødin - Raudetta - Jazzumi
02.12.13 - o. GL Valdemar - Nattfjelldalens Hildegunn - Huttis
17.01.14 - o. Magnar av Kleppur - Alvgårds Moa - Cynoria
03.04.14 - t. Snora v. Ahlstedt - Ylva NOR - Stall Ahlstedt
15.06.14 - o. Gunther v. Ahlstedt - Kriemhilda - Stall Ahlstedt

Valmennukset/päiväkirja

11.05.2012 päiväkirjamerkintä
Tänään tallille saapui LACin uusin tulokas, Förre. Kävin Norjassa katselemassa vuonohevosia ja hetken mielijohteesta tuli sitten napattua tämä lähes kolmivuotias herra mukaan. Päätöstä en kuitenkaan kadu, Förre on osoittautunut oikeaksi herrasmieheksi ja tulevaisuudessa odotan paljon tältä orilta. Päivä menikin Förren kanssa, esittelin sille paikkoja ja muita hevosia. Se sopeutuikin nopeasti muuhun laumaan ja löysi oman paikkansa. Nyt odotamme orin kkolmevuotispäivää niin saamme kilpailemisenkin aloitettua. Kapasiteettia orilta ei puutu, se tuli huomattua jo irtohypytystilaisuudessa Norjassa ja liikkeetkin olivat oikein lennokkaat ja hienot. Valjakosskain odotan sen pärjäävän, koska sen molemmat vanhemmat ovat pärjänneet valjakkoajossa vaikealla tasolla. Mutta pianhan se nähdään mihin tämä ori vielä yltää.

21.03.2013 valjakkovalmennus, valmentajana Suvi
Förre tepsutteli innokkaan näköisesti verrytteyssä, ja käynti meinasi välillä muuttua steppailuksi. Valjakko sai ensin verrytellä hyvin kaikissa askellajeissa, jonka jälkeen vuorossa olisivat siirtymisharjoittelut koulukoetta silmälläpitäen. Alkuun tehtiin pysäytyksiä, jotta Förre saataisiin hyvin kuulolle ja hieman rauhoittumaan. Alkuun ori malttoi seisoa ehkä puoli sekuntia, mutta toistojen jälkeen se alkoi kuuntelemaan paremmin. Kehotin ajajaa myötäämään orille nopeammin se pysähdyttyä, sillä ori meinasi lähteä muutaman kerran peruuttamaan. Pian siirryttiinkin ravi-käynti siirtymiin. Nämä olivatkin enemmän innokkaan orin mieleen, etenkin kun sai siirtyä raviin. Käyntisiirtymät tehtiin hieman pitkin hampain ja ajaja saikin tehtä liudan pidätteitä ennenkuin ne menivät läpi. Teimmekin muutamia ravi-seis siirtymiä pidätteiden tehon parantamiseksi, ja niin alkoi käyntiin siirtymisetkin sujua ja uskallettiin lisätä hieman vauhtia. Laukkaan siirryttäessä Förre meinasi kiihdyttää hieman liikaa, ja ohjastaja saikin tehdä kovasti töitä saadakseen vuoniksen hallintaan. Monien toistojen jälkeen Förre lopulta rauhoittui ja siirtymiset ravista laukkaan ja laukasta raviin alkoivat sujua. Muutama käynti-laukka-käynti siirtymäkin tehtiin, mutta ori ei enää oikein jaksanut keskittyä, joten päätimme lopettaa valmennuksen yhteen onnistuneeseen siirtymään.

23.03.2013 kouluvalmennus, valmentajana Norpatar
Innokkaan oloinen, mutta takajalkojaan laahustava vuonohevonen toi mieleeni ensimmäiset hevosvuoteni ja sain myöskin siitä idean valmennukselle. Aloitimme ravipuomeilla, joita rakentelin maneesiin kannetuista esteistä. Förre tikitti pientä ravia ja kolautteli takasillaan lähes kaikkiin puomeihin. Nostin puomit kavaleteiksi ja kehoitin Huttista naputtamaan takajalalla tahtia. Tämä ei auttanut, vaan ori kaatoi suurimman osan kavaleteista. Nappasin pitkän kouluraipan ja menin ratsukon viereen. Ohjeistin Huttista pitämään ohjasta hiukan vastaan, mutta ei vetämään ja ratsastamaan muuten samalla tavalla kuin aina. Annoin kouluraipalla tahtia Förrelle koskettamalla erikohtiin jalkaa lähinnä sääreen ja vuohiskuoppaan. Ori alkoi tajuta tehtävän ideaa muutaman pukin jälkeen. Tulimme kavaletit näin. Huttis laski tahtia ja minä avustin Förreä takajalkojen kanssa. Vain yhteen kavalettiin kolahti, mutta muuten puhtaasti. Huttis tuli nyt ilman apuani ja orin takajalkojen käyttö oli selkeästikin parantunut. Pyysin ratsukon laukalle ja kehoitin ratsastamaan saman tyylisesti kuin ravissa ja saimme orilta mainioita laukkapätkiä, joissa pystyimme lyhentämään ja lopuksi päästämään, jolloin ori pyöristi koko selkänsä ja kaulansa siis koko ylälinjansa. Mahtava, teki mieleni kiljua. Alunperin oli suunniteltu estevalmennusta, mutta alun venyttyä vaihdoimme kouluvalkkuun. Lupasin tulla valmentamaan ratsukkoa vielä esteilläkin, kunhan he hiukan treenaavat tämän päivän asioita.

24.03.2013 estevalmennus, valmentajana Norpatar
Edellisellä kerralla olin pitänyt ratsukolle kouluvalmennuksen ja antanut heille myös hiukan kotitehtäviä Förren eteenpäin pyrkivyyden ja takajalkojen suhteen. Nyt ratsukko ravasi tarmokasta ravia ympäri maneesia tehden kauniita voltteja ja taivutuksia. Testasin onko kotitehtävät tehty huolella ja oikein. Rakensin esteistä ravipuomit ja osan jätin kavaletin korkuisiksi.Förre nosteli kaikki jalkansa tahdikkaasti ja ilman pinintäkään hipaisua kavaleteistakin ylitse. Aloitimme laukkaverryttelyn, jossa ratsastimme ympyrällä neljän kavaletin ylitse. Förre tuntui olevan hyvässä vireessä, joten vaihdoimme tethävän ympyräkahdeksikolle, niin että keskellä vaihdetaan kavaletilla laukka ja hypätään kolme kavalettia ja uudestaan vaihtopaikalle. Förre alkoi innostua, joka ei ollut pahasta ja aloitimme hyppäämisen helposta kaarevasta linjasta, jossa oli ristikko ja okseri kuuden laukka-askeleen välein. Förrellä ei ollut ongelmia, mutta Huttis kämmäsi välin ja väliin tulikin kuusi ja puoli askelta, joka johtui yhdestä liian rajusta pidätteestä. Hyppäsimme valmennuksen aikana erikoisesteitä, joista muuri ja vesimatto olivat Förrelle vaikeimmat, mutta tohkeissaan oleva ori hyppäsi ne kyllä. Rataharjoituksessa kiinnitin huomiota Huttiksen tekemiin ratkaisuihin ja ratatempoon, joka oli alkuun hyvin hajanainen, eli liikaa eteenratsastuksia ja liikaa kiinni ottoja. Tasaisuutta vain peliin, niin homma toimii. Valmennus päättyi eteen alas ratsastukseen laukassa ja kevyessä ravissa.

08.04.2013 estevalmennus, valmentajana Mariella
Förre oli erittäin innokkaalla tuulella tänään. Oria piti pidätellä melkeinpä koko ajan, ettei se suorastaan ryntäisi esteiden läpi. Komensin siis Huttiksen tekemään oikein kunnollisen alkulämpän, että Förre saisi päästellä höyryjä. Kun Förre ei enää syöksynyt esteille kuin höyryjuna, oli hyvä aika aloittaa itse valmennus. Halusin nähdä, miten Huttis kontrolloisi Förreä, nytkun ori oli rauhoittunut. Valmennuksen teemana oli siis erikoisesteet, jotka vaatisivat tarkkaa keskittymistä ja oikeaa laskelmointia askeleiden ja ponnistusten suhteen. Esteet sujuivat nyt erittäin hyvin, kun Förre oli saatu parempaan keskittymiskykyyn. Pudotuksetkin johtuivat enemmän huonosta ajoituksesta, kuin Förren kuumapäisyydestä. Nyt myös sai nähdä, kuinka hyvin Förres työskenteli esteillä: se hyppäsi oikein kunnolla ja jätti esteiden ja mahansa väliin ison ilmavaran. Mahtavaa oli myös huomata, kuinka Huttis oppisi ensimmäisitä virheistää: sarjaesteelle lähestyessään Huttis oli jo osannut valmistautua paljon ennen kuin aikaisemmilla yrityksillä, eivätkä tällä kertaa puomit tippuneet.

01.02.2014 Päiväkirjamerkintä
Förre on saanut vietellä kunnon lomapäiviä, nyt olemme taas valmistautumassa erj-, vvj- ja krj-cupeja varten. Tänään oli tarkoitus vähän muistella koulukiemuroita. Laitoin orin valmiiksi ja menimme maneesiin, Förre kävi selvästi vähän ylikierroksilla, joten alkuverryttelyt venyivät odotettua pidemmäksi. Kunhan sain orin viimein kuulolle, pystyimme aloittamaan varsinaisen treenin. Tänään oli tarkoitus tehdä taivutuksia ja pohkeenväistöjä. Aloitimme käynnissä, aulksi Förre ei tahtonut millään kuunnella apuja ja saimme hetken taistella ennen kuin ori antoi periksi. Tämän jälkeen Förre taipui hienosti ja sen jälkeen aloitimmekin väistöt. Tämän asian se näyttikin muistavan hyvin ja se sujui heti ensimmäisellä kerralla ongelmitta. Seuraavaksi tehtiin samat ravissa. Taas piti aluksi vähän neuvotella kumpi määrää tahdin, mutta lopulta alkoi tämäkin sujumaan. Kun nämä asiat saatiin onnistumaan pariin kertaan, teimme vain pienet laukkaosiot, ympyröitä, siirtymisiä ja pieniä vastalaukkaharjoituksia. Sen jälkeen olikin aika lopettaa jaa tehdä loppuverryttelyt. Tallissa huomasikin kuinka orilla oli hiki noussut pintaan, ei tuo kunto enää ole ihan sillä mallilla kuin oli aktiivisen kisakauden aikaan..

15.03.2014 Päiväkirjamerkintä
Tänään sekin sitten tapahtui. Nimittäin ilmoitin orin sen ensimmäiseen laatuarvosteluun ja se onkin sitten kouluratsastuksen puolelta. Olemme orin kanssa valmistautuneet laatuarvosteluihin melko nopealla aikataululla ja ollaan saatu hieman Förren kuntoakin taas nousemaan. Jälkeläisiä orilla ei ole vielä yhtäkään tältä vuodelta ja nyt onkin tarkoitus keskittyä jonkin aikaa vain meriittien keräämiseen. Laatuarvosteluiden jälkeen mahdollisesti oria tarjotaan vielä jalostukseen parille tammalle, saattaisi sillon ehkä jopa paremmin olla kysyntää kun on jotain meriittejä saavutettuna. Näyttelypuolella ei ole oikein tullut sitä haluttua tulosta, mutta ei se niinkään haittaa, ori korvaa ratsupuolella sen mitä näyttelypuolella on jäänyt vähän vajaaksi. Orin jälkeläisistäkin huomaa, että Förre selvästi periyttää hyvää hyppykykyä ja kunnon liikkeita myös koulu- ja valjakkoradoille. Meilläkin on kotona Förren viimeisin varsa, joka on osoittanut jo paljon hyviä merkkejä ja toivon mukaan se seuraa isänsä jalanjäljissä. Nyt vain odottelemme jännityksellä mahtaako orille nyt viimein tulla sen ensimmäinen laatuarvostelupalkinto.. Pyrimme nyt samalla tekemään Förren jälkeläisille mahdollisimman hyvät lähtökohdat niiden omaa laatuarvostelu-uraa varten. Ainakin Valden kanssa käytämme kaiken Förren menestyksen hyväksi.

Kilpailukalenteri

VVJ:n alaiset kisat

PVM - kutsu/paikka - luokka - jaos - tulos
12.06.12 - Huvitus - vaikea yhdistetty (pari) - VVJ - 3/19
18.06.12 - Kilva JK - vaikea yhdistetty - VVJ - 2/22
20.06.12 - Kilva JK - vaikea yhdistetty - VVJ - 4/22
13.07.12 - Satulinna - vaikea yhdistetty - VVJ - 3/25
15.08.12 - Virtuaalitalli Dei - vaikea yhdistetty (pari) - VVJ - 2/14
18.08.12 - Vridgeroad - vaikea yhdistetty - VVJ - 4/49
20.08.12 - Bridgeroad - vaikea yhdistetty - VVJ - 5/49
30.09.12 - Caral - vaikea yhdistetty - VVJ - 2/30
01.10.12 - Caral - vaikea yhdistetty - VVJ - 3/30
21.01.13 - Fiktio - vaikea yhdistetty - VVJ - 1/32
23.01.13 - Fiktio - vaikea yhdistetty - VVJ - 1/32
25.01.13 - Fiktio - vaikea yhdistetty - VVJ - 4/32
27.01.13 - Fiktio - vaikea yhdistetty - VVJ - 4/32
05.03.13 - Koston suomenhevoset - vaikea yhdistetty (pari) - VVJ - 3/22
08.03.13 - Fiktio - vaikea yhdistetty - VVJ - 2/20
09.03.13 - Fiktio - vaikea yhdistetty - VVJ - 4/20
10.03.13 - Fiktio - vaikea yhdistetty - VVJ - 1/20
10.03.13 - KK Bailador - vaikea yhdistetty - VVJ - 3/12
21.03.13 - Breandan - vaikea yhdistetty - VVJ - 1/30
27.03.13 - Taikakuun kartano - vaativa yhdistetty - VVJ - 2/30
07.04.13 - Riihen ponitalli - vaikea yhdistetty - VVJ - 2/30
07.04.13 - Fiktio - vaikea yhdistetty - VVJ - 5/30
10.04.13 - Fiktio - vaativa yhdistetty - VVJ - 2/30
12.04.13 - Fiktio - vaativa yhdistetty - VVJ - 2/30
12.04.13 - Koston suomenhevoset - vaikea yhdistetty (pari) - VVJ - 3/23
14.04.13 - Koston suomenhevoset - vaikea yhdistetty (pari) - VVJ - 3/23
15.04.13 - Fiktio - vaativa yhdistetty - VVJ - 2/30
18.04.13 - Fiktio - vaativa yhdistetty - VVJ - 3/30
19.04.13 - Fiktio - vaativa yhdistetty - VVJ - 4/30
20.04.13 - Breandan - vaikea yhdistetty - VVJ - 3/18
22.04.13 - Breandan - vaikea yhdistetty - VVJ - 2/18
24.04.13 - Duren - vaikea yhdistetty - VVJ - 5/25
29.04.13 - Breandan - vaikea yhdistetty - VVJ - 4/18
30.04.13 - Duren - vaikea yhdistetty - VVJ - 1/25
30.04.13 - Konkkaronkka - vaikea yhdistetty (VVJ-cup) - VVJ - 4/68
03.05.13 - Fiktio - vaikea yhdistetty - VVJ - 5/40
05.05.13 - Fiktio - vaikea yhdistetty - VVJ - 1/40
06.05.13 - Fiktio - vaikea yhdistetty - VVJ - 6/40
11.06.13 - Fiktio - vaikea yhdistetty - VVJ - 3/22
12.06.13 - Konkkaronkka - vaikea yhdistetty - VVJ - 2/26
14.06.13 - Konkkaronkka - vaikea yhdistetty - VVJ - 1/26
14.06.13 - Fiktio - vaikea ydhsitetty - VVJ - 4/39
20.06.13 - Konkkaronkka - vaikea yhdistetty - VVJ - 5/26
11.07.13 - Shamrock Hill - vaikea yhdistetty (pari) - VVJ - 1/15
13.07.13 - Suprant - vaikea yhdistetty - VVJ - 1/33
14.07.13 - Suprant - vaikea yhdistetty - VVJ - 2/33
18.07.13 - Breandan - vaikea yhdistetty - VVJ - 4/18
20.07.13 - Breandan - vaikea yhdistetty - VVJ - 3/18
24.11.13 - Breandan - vaativa yhdistetty (pari) - VVJ - 5/25
27.11.13 - Breandan - vaativa yhdistetty (pari) - VVJ - 1/25

ERJ:n alaiset kisat

PVM - kutsu/paikka - luokka - jaos - tulos
16.08.12 - Lai'e - 70cm - ERJ - 6/40
16.08.12 - Lai'e - 80cm - ERJ - 4/40
18.08.12 - Lai'e - 80cm - ERJ - 2/40
25.08.12 - Lai'e - 70cm - ERJ - 5/40
28.08.12 - Lai'e - 80cm - ERJ - 6/40
29.08.12 - Lai'e - 70cm - ERJ - 2/40
31.08.12 - Kings Road - 80cm - ERJ - 3/49
02.09.12 - Kings Road - 80cm - ERJ - 1/49
01.10.12 - Painswick Ponies - 80cm - ERJ - 2/50
03.10.12 - Painswick Ponies - 80cm - ERJ - 1/50
27.10.12 - Lai'e - 80cm - ERJ - 6/50
30.10.12 - Lai'e - 70cm - ERJ - 4/50
31.10.12 - Lai'e - 80cm - ERJ - 5/50
01.11.12 - Lai'e - 70cm - ERJ - 2/50
19.12.12 - Moondance - 70cm - ERJ - 4/30
15.01.13 - Stewart - 80cm - ERJ - 6/40
16.01.13 - Stewart - 80cm - ERJ - 4/40
21.01.13 - Stewart - 80cm - ERJ - 4/40
07.02.13 - Taavilan suomenhevoset - 80cm - ERJ - 1/50
07.02.13 - Butterfly - 80cm - ERJ - 3/40
09.02.13 - Juksula - 70cm - ERJ - 3/60
10.02.13 - Konkkaronkka - 80cm - ERJ - 3/40
11.02.13 - Taavilan suomenhevoset - 70cm - ERJ - 6/50
13.02.13 - Taavilan suomenhevoset - 80cm - ERJ - 2/50
13.02.13 - Konkkaronkka - 80cm - ERJ - 4/40
19.02.13 - Konkkaronkka - 80cm - ERJ - 4/40
23.02.13 - Konkkaronkka - 80cm - ERJ - 2/40
16.04.13 - Cresendo - 80cm - ERJ - 1/24
30.04.13 - Riihen ponitalli - 80cm - ERJ - 4/30
15.05.13 - Stall Lumos - 80cm - ERJ - 1/25
18.05.13 - Riiviöt - 80cm - ERJ - 2/40
22.05.13 - Riiviöt - 80cm - ERJ - 5/40
20.06.13 - Sakasti - 80cm - ERJ - 1/31
25.06.13 - Aaveen suomenhevoset - 60cm - ERJ - 4/40
27.07.13 - Minnantila - 80cm - ERJ - 7/58
01.08.13 - Latun talli - 80cm - ERJ - 3/30
12.08.13 - Marike - 70cm - ERJ - 1/50
13.08.13 - Marike - 70cm - ERJ - 2/50
18.08.13 - Stewart - 80cm - ERJ - 4/30
21.08.13 - Stewart - 80cm - ERJ - 5/30
24.08.13 - Stewart - 80cm - ERJ - 4/30
26.08.13 - Stewart - 80cm - ERJ - 5/30
27.08.13 - Stewart - 80cm - ERJ - 5/30
27.08.13 - Moana part breds - 80cm - ERJ - 5/40
27.08.13 - Moana part breds - 80cm - ERJ - 6/40
28.08.13 - Moana part breds - 80cm - ERJ - 5/40
21.09.13 - WB Riders - 80cm - ERJ - 1/40
22.09.13 - WB Riders - 80cm - ERJ - 3/40
22.09.13 - Jukola - 80cm - ERJ - 5/50
24.09.13 - Jukola - 80cm - ERJ - 5/50
06.10.13 - Huvitutti - 80cm - ERJ - 6/40
16.10.13 - Silence Ponies - 80cm - ERJ - 3/50
23.10.13 - Privas Park - 80cm - ERJ - 3/50
28.02.14 - Dark Side - 60cm (ERJ-cup) - ERJ - 15/208

KRJ:n alaiset kisat

PVM - kutsu/paikka - luokka - jaos - tulos
27.06.12 - Arvolaakso - Helppo B - KRJ - 6/50
25.08.12 - Lai'e - Helppo B - KRJ - 2/40
26.08.12 - Lai'e - Helppo B - KRJ - 4/40
27.08.12 - Satulinna - Helppo B - KRJ - 5/30
28.08.12 - Lai'e - Helppo B - KRJ - 5/40
29.08.12 - Lai'e - Helppo B - KRJ - 5/40
29.08.12 - Bairdon - Helppo B (KRJ-cup) - KRJ - 19/390
03.09.12 - Lai'e - Helppo B - KRJ - 4/40
11.10.12 - Lai'e - Helppo C - KRJ - 3/40
13.11.12 - Oldfinion - KN Special - KRJ - 5/50
26.01.13 - Fiktio - Helppo A - KRJ - 5/40
02.02.13 - Koston suomenhevoset - Helppo A - KRJ - 1/60
05.02.13 - Fiktio - Helppo A - KRJ - 1/40
06.02.13 - Fiktio - Helppo A - KRJ - 6/40
06.02.13 - Koston suomenhevoset - Helppo A - KRJ - 3/60
07.02.13 - Fiktio - Helppo A - KRJ - 5/40
12.02.13 - Jindabyne - Helppo A - KRJ - 1/40
13.02.13 - Jindabyne - Helppo A - KRJ - 1/40
14.02.13 - Mörkövaara - Helppo A - KRJ - 6/50
16.02.13 - Mörkövaara - Helppo A - KRJ - 7/50
24.02.13 - Fiktio - Helppo B - KRJ - 3/60
25.02.13 - Fiktio - Helppo B - KRJ - 2/60
04.03.13 - Fiktio - Helppo B - KRJ - 5/60
17.03.13 - Jindabyne - Helppo B - KRJ - 1/40
21.03.13 - Jindabyne - Helppo A - KRJ - 4/40
06.04.13 - Fiktio - Helppo B - KRJ - 3/40
07.04.13 - Fiktio - Helppo B - KRJ - 1/40
13.04.13 - Fiktio - Helppo B - KRJ - 2/40
05.06.13 - Fiktio - Helppo A - KRJ - 2/40
15.06.13 - Tuuliharja - Helppo B - KRJ - 2/40
18.06.13 - Tuuliharja - Helppo B - KRJ - 2/40
05.07.13 - Fiktio - Helppo A - KRJ - 2/40
05.07.13 - Marike - Helppo A - KRJ - 4/50
30.07.13 - Susiraja - Helppo A - KRJ - 5/30
09.08.13 - Sakasti - Helppo A - KRJ - 7/50
16.08.13 - Marike - Helppo A - KRJ - 5/50
17.08.13 - Konkkaronkka - Helppo B - KRJ - 5/40
21.08.13 - Mewian Welsh - Helppo B - KRJ - 6/50
22.08.13 - Mewian Welsh - Helppo A - KRJ - 4/50
25.08.13 - Mewian Welsh - Helppo B - KRJ - 2/50
25.08.13 - Konkkaronkka - Helppo A - KRJ - 5/40
26.08.13 - Mewian Welsh - Helppo B - KRJ - 4/50
30.08.13 - Konkkaronkka - Helppo A - KRJ - 6/40
02.09.13 - Konkkaronkka - Helppo A - KRJ - 4/40
13.09.13 - Huvitus - Helppo A - KRJ - 6/40
20.09.13 - Latun talli - Helppo B - KRJ - 3/30
30.09.13 - Fiktio - Helppo A (KRJ-cup) - KRJ - 28/369
01.10.13 - Viehättävä - Helppo A - KRJ - 5/50
02.10.13 - Huvitutti - Helppo A - KRJ - 1/50
03.10.13 - Huvitutti - Helppo A - KRJ - 5/50
15.10.13 - Hillamäki - Helppo A - KRJ - 3/40

NJ:n & VSN:n alaiset näyttelyt

PVM - kutsu/paikka - luokka - jaos - tulos
21.05.14 - Derian - nvh orit - NJ - 3/11 irtoSERT
18.09.14 - Derian - nvh orit - NJ - 3/11 irtoSERT

Ulkoasunpohjan © e., Koodauksesta kiitos VRL-10356
Otsikon kuvien © Huttis
Hevosen kuvien © Huttis